Hoe blijf je op de hoogte
Tekeningg voor de bovenkant van de 4Defence homepage

Klik hier om snel naar de gewenste plek op de site te gaan.
Wat bij lesuitval?
Naar het Twitternieuws op de voorpagina

Hoe blijf je op de hoogte van het laatste 4Defence nieuws!

1 Via de email nieuwsbrief

Leden waar wij het email adres van hebben krijgen automatisch onze nieuwsbrief. Omdat alle belangrijke communicatie via de mail gebeurt is het belangrijk dat u uw mail adres(sen) en mailadres wijzigingen doorgeeft aan onze club.

Tip voor de ouders, ooms, tantes en opa en oma's.

Meld u aan voor een extra exemplaar van de nieuwsbrief op uw eigen email adres. Zodat u ook op de hoogte blijft van de prestaties van uw zoon, dochter, neefje, kleinzoon en onze club.
Klik hier voor aan- en of afmelden voor onze Gratis Nieuwsbrief

2 Via de clubsite

Via www.4defence.nl blijft u op de hoogte van het meest actuele nieuws van uw club. De site is zo gemaakt dat het belangrijkste nieuws altijd op de voorpagina staat.

Op de voorpagina staat:

a De activiteiten agenda
b Het 4Defence Twitter nieuws
c Het 4Defence Nieuws
Deze drie staan bij elkaar gegroepeerd. Zodat u alle info makkelijk bij elkaar kunt bekijken.

Via de voorpagina kun je meteen doorklikken naar:
d De downloadpagina
e Facebook, enz

a De activiteiten agenda.

De activiteiten agenda begint automatisch op de huidige datum. Via de agenda houden we je op de hoogte van vakanties, evenementen maar ook van de lessen die uitvallen (denk aan ziekte van de docent).
De agenda heeft diverse opties: je kan de agenda vergroten/verkleinen, de lay out aanpassen, je kan er in zoeken en de agenda kan je ook nog uitprinten op verschillende manieren.

b Het 4Defence Twitter Nieuws

Om het twitter nieuws te kunnen lezen hoef je geen twitter te hebben. Het staat automatisch op de voorpagina. Hier kun je via korte berichtjes van max 140 tekens zien wat er nieuw of interessant is. Via de linkjes kan je doorklikken naar het betreffende bericht. Via deze link kan je ons volgen op Twitter https://twitter.com/4defence

c De download pagina voor onze leden

Op de dowloadpagina voor onze leden die eenvoudig via de eerste pagina van de website te vinden is kan je eenvoudig doorklikken, naar het laatste nieuws.
Op de download pagina kan je heel eenvoudig zien wat nieuw is en wat niet. De downloadpagina is voor onze club een goede tool om snel en eenvoudig, diverse MS Word bestanden, pdf jes enz online te plaatsen die op deze manier voor jullie eenvoudig te bekijken zijn.

d Via de facebook pagina van 4Defence.

Het adres van onze facebookpagina is www.facebook.com/4defence

e Facebook enz.

Onze club en diverse trainers zijn ook actief op Facebook, Twitter enz.
Op de voorpagina staat een knop waar je kan zien waar zij allemaal bij zitten en hoe je ze kan volgen.

Wat kan je zelf doen om te zorgen dat 4Defence je op de hoogte kan houden.

1) Zorg dat je actuele gegevens bekend zijn bij onze administratie. Naam, adres, telefoon thuis en telefoon mobiel, email.
2) Geef wijzigingen in je gegevens (denk aan een nieuw telefoonnummer, mail adres, verhuizing, banknummer enz) z.s.m. aan ons door. Dit kan per mail of via dit formulier op de site.
3) Voeg het email adres info@4defence.nl   toe aan je email adresboek bij de veilige afzenders. Je weet dan zeker dat onze mail niet als spam wordt gezien door je mail programma.

Als je deze punten in de gaten houdt dan ben je op de hoogte van al het 4Defence nieuws.

Hoe informeren wij u als een les uitvalt?

We willen als club graag zo veel mogelijk les geven. Onze trainers zijn namelijk best wel fanatiek ook bij slecht weer of bij extra lessen die we bijv aanbieden in een vakantie of op een feestdag periode.

Maar er zijn van die bijzondere dagen dat we twijfelen of we een les moeten laten doorgaan, omdat we vermoedden dat er mogelijk zeer weinig of geen leden aanwezig zullen zijn.
Denk hierbij aan Europa cup finale, carnaval, een training op koningsdag, nationale feestdagen, kermis, de Boxtelse avond 4 daagse, extreem heet weer enz.
We hebben situaties meegemaakt waarbij
1) We een les wouden afzeggen omdat we dachten dat er niemand zou komen bijv tijdens een Europa cup finale waarbij er toch 15 man kwamen trainen.
2) En situaties met slecht weer of bij een extra les, waarbij de trainer de enigste was die aanwezig was of dat er maar een deelnemer was.
Op dit soort bijzondere dagen hebben we jullie hulp nodig bij onze beslissing om een training al dan niet door te laten gaan.

Wil je graag trainen, meld je dan als volgt aan.

Stuur dan een kort appje naar Peter 06 - 2143 1192 met je naam en dat je graag wil trainen en vermeld dit ook z.s.m. in de groepsapp om je teamgenoten te motiveren. Als er meer mensen toezeggen dat ze komen dan hebben we een goede reden om de training door te laten gaan. Hebben we bijv twee uur voor aanvang van de training al 4 aanmeldingen gehad van leden van leden die willen komen trainen dan is de kans dat we de training door laten gaan een heel stuk groter.

Veelgestelde vragen over het aanmelden

Ben ik verplicht om me aan te melden voor een training? Je bent niet verplicht om je aan- of af te melden.

Hoe nemen jullie een beslissing om een training te laten doorgaan

Bij onze beslissing om een training te laten doorgaan, tellen we hoeveel mensen daadwerkelijk hebben doorgegeven dat ze willen trainen.

Is deze info bestemd voor alle trainingen

Nee alleen voor trainingen op bijzondere dagen.

Afmelden bij slecht weer

Kan je niet komen trainen dan kan je dit doorgeven via het absentieformulier (onze voorkeur) op de website of via een persoonlijk WhatsApp bericht.

Mag ik in de groepsapp doorgeven dat ik kom trainen?

Ja graag, je kan zo je medesporters motiveren om te trainen. Let wel op dat Peter Kerkhof in deze groepsapp moet zitten om je aanmelding te kunnen zien.

Mag ik me afmelden in de groepsapp?

Mag wel maar eigenlijk liever niet, omdat dit de anderen kan demotiveren om wel te komen. We hopen door deze manier van werken er voor te zorgen dat we jullie leuke drukke trainingen kunnen aanbieden. En dat we geen trainingen afzeggen, waarvan wij denken dat er geen belangstelling voor is terwijl er juist wel belangstelling voor is. Uiteraard proberen we onze lessen zoveel mogelijk te laten doorgaan. Maar als er onverhoopt op het laatste moment een les uitvalt of plotseling bijzonder nieuws is, dan informeren we u via:

1 Het 4Defence Twitter Nieuws

Het 4Defence Twitter nieuws staat op de voorpagina van de website.
Als je Twitter goed instelt dan krijg je automatisch een bericht op je mobiel als we een nieuw bericht plaatsen. Via deze link kan je ons volgen op Twitter. https://twitter.com/4defence

2 De 4Defence Agenda

De 4Defence Agenda staat op de voorpagina van de website.

Als wij dit tijdig weten en hier de mogelijkheid voor hebben dan communiceren wij het mogelijk nog als volgt

1 Via WhatsApp

(Let op alleen in de officiele WhatsApp Groepen van 4Defence)

2 Per mail.

(Tip: Zorg dat uw email adres bij ons bekend is en bekijk uw mail regelmatig)

3 Op facebook.

https://www.facebook.com/4defence

Hoe wij u niet kunnen informeren

We bellen u niet op, omdat dit te veel tijd kost om een hele groep te informeren. Uiteraard mag u ons wel bellen om te informeren of een les doorgaat.
We versturen geen persoonlijke WhatsApp bericht

Wanneer valt een les mogelijk uit.

Let op als een les uitvalt dan vermelden we dit altijd bij het Twitternieuws op de voorpagina.

1 Bij verhindering van de trainer

Bijv als de trainer ziek of verhinderd is, autopech enz.

2 Bij slecht weer


Staat bij het TwitterNieuws een uur voor aanvang van de les nog niets vermeld dan mag u er van uit gaan dat de les gewoon door gaat.Aanmelden voor een training bij slecht weer

Onze trainers zijn best wel fanatiek ook bij slecht weer.
We hebben echter situaties meegemaakt met slecht weer, waarbij de trainer de enigste was die aanwezig was of dat er maar een deelnemer was.
Wil je graag trainen op een moment dat er slecht weer voorspelt wordt.

Meld je dan aan

Stuur dan een kort appje naar Peter met je naam en dat je graag wil trainen en vermeld dit ook z.s.m. in de groepsapp om je teamgenoten te motiveren. Als er meer mensen toezeggen dat ze komen dan hebben we een goede reden om de training door te laten gaan.
Hebben we bijv twee uur voor aanvang van de training al 4 aanmeldingen gehad van leden van leden die willen komen trainen dan is de kans dat we de training door laten gaan een heel stuk groter.

Afmelden bij slecht weer

Kan je niet komen trainen dan kan je dit doorgeven via het absentieformulier (onze voorkeur) op de website of via een persoonlijk WhatsApp bericht.
We stellen het op prijs dat je je niet afmeld in de groepsapp omdat dit de anderen niet motiveert om wel te komen.

We weten namelijk dat jullie het fijn vinden om in een grote groep te trainen.

: -)