Responsive image

Hoe blijf je op de hoogte van het laatste 4Defence nieuws!

1 Via de email nieuwsbrief
Leden waar wij het email adres van hebben krijgen automatisch onze nieuwsbrief. Omdat alle belangrijke communicatie via de mail gebeurt is het belangrijk dat u uw mail adres(sen) en mailadres wijzigingen doorgeeft aan onze club.
Tip voor de ouders, ooms, tantes en opa en oma's.
Meld u aan voor een extra exemplaar van de nieuwsbrief op uw eigen email adres. Zodat u ook op de hoogte blijft van de prestaties van uw zoon, dochter, neefje, kleinzoon en onze club.

Klik hier voor aan- en of afmelden voor onze Gratis Nieuwsbrief

2 Via de clubsite
Via www.4defence.nl blijft u op de hoogte van het meest actuele nieuws van uw club. De site is zo gemaakt dat het belangrijkste nieuws altijd op de voorpagina staat.

Op de voorpagina staat:
a Het 4Defence Nieuws
b Het 4Defence Twitter nieuws
c De activiteiten agenda
Deze drie staan bij elkaar gegroepeerd. Zodat u alle info makkelijk bij elkaar kunt bekijken.

Via de voorpagina kun je meteen doorklikken naar:
d De downloadpagina
e Facebook, enz

a De activiteiten agenda.
De activiteiten agenda begint automatisch op de huidige datum. Via de agenda houden we je op de hoogte van vakanties, evenementen maar ook van de lessen die uitvallen (denk aan ziekte van de docent).
De agenda heeft diverse opties: je kan de agenda vergroten/verkleinen, de lay out aanpassen, je kan er in zoeken en de agenda kan je ook nog uitprinten op verschillende manieren.

b Het 4Defence nieuws op twitter.
Om het twitter nieuws te kunnen lezen hoef je geen twitter te hebben. Het staat automatisch op de voorpagina.

Hier kun je via korte berichtjes van max 140 tekens zien wat er nieuw of interessant is. Via de linkjes kan je doorklikken naar het betreffende bericht.

Wil je ons volgen via twitter bijv op je mobiele telefoon dan kan dat. Op de voorpagina staat een button waarmee je ons twitter account kan toevoegen om te volgen.

c De download pagina voor onze leden
Op de dowloadpagina voor onze leden die eenvoudig via de eerste pagina van de website te vinden is kan je eenvoudig doorklikken, naar het laatste nieuws. 
Op de download pagina kan je heel eenvoudig zien wat nieuw is en wat niet. De downloadpagina is voor onze club een goede tool om snel en eenvoudig, diverse MS Word bestanden, pdf jes enz online te plaatsen die op deze manier voor jullie eenvoudig te bekijken zijn.

d Via de facebook pagina van 4Defence.
Het adres van onze facebookpagina is
www.facebook.com/4defence

e Facebook enz.
Onze club en diverse trainers zijn ook actief op Facebook, Twitter enz.
Op de voorpagina staat een knop waar je kan zien waar zij allemaal bij zitten en hoe je ze kan volgen.

Hoe informeren wij u als er een les uitvalt?

Als er (door bijzondere omstandigheden ziekte trainer, autopech enz) een les uitvalt  en wij weten dit tijdig dan communiceren wij dit als volgt
1 Wij sturen u een email.
2 Wij vermelden het in de 4Defence Agenda op de website.
3 Wij vermelden het bij het 4Defence Twitter Nieuws op de website.
4 Wij vermelden het mogelijk op facebook.

Wat we niet doen.
We versturen geen WhatsApp bericht
We bellen u niet op, omdat dit te veel tijd kost om een hele groep te informeren.

Dus zorg dat uw email adres bij ons bekend is en bekijk uw mail regelmatig.

Wat als wij pas op het laatste moment te horen krijgen dat een les niet door kan gaan.

Dan proberen we om een bericht te plaatsen bij
1 Het 4Defence Twitter Nieuws op de website (dit lukt bijna altijd omdat we hier via onze mobiel een bericht kunnen toevoegen).

2 De Activiteiten Agenda op de website  (dit lukt bijna altijd omdat we hier via onze mobiel een bericht kunnen toevoegen).

3 Als we de tijd en mogelijkheid daarvoor hebben versturen we u een mail. (Let op. We kunnen alleen een mail versturen als we achter de computer zitten.)

4 Kunnen we niet mailen dan proberen we telefonisch iemand te bereiken die bij de sporthal wil staan om het uitvallen van de les door te geven.

Wat kan je zelf doen om te zorgen dat 4Defence je op de hoogte kan houden.
1) Voeg het email adres info@4defence.nl  aan je email adresboek bij de veilige afzenders. Je weet dan zeker dat onze mail niet als spam wordt gezien door je mail programma.
2) Zorg dat je actuele gegevens bekend zijn bij onze administratie. Naam, adres, telefoon thuis en telefoon mobiel, email.
3) Geef wijzigingen in je gegevens (denk aan een nieuw telefoonnummer, mail adres, verhuizing, banknummer enz) z.s.m. aan ons door. Dit kan per mail of via
dit formulier op de site.

Als je deze punten in de gaten houdt dan ben je op de hoogte van al het 4Defence nieuws.