Ashihara Karate. A dream for some, a nightmare to others
Tekening voor de bovenkant van de 4Defence homepage
U bent hier
Home > Karate > Sport info

Responsive image

Wat is Ashihara Karate.
Ashihara Karate behoort tot een van de meest effectieve karate stijlen die er bestaan en wordt in diverse landen over heel de wereld beoefent.

Een training anno 2020 met hierin de aller nieuwste trainingsvormen verwerkt vanuit verschillende zelfverdediging- en vechtportdisciplines waaronder: Kickboksen, Boksen, Krav Maga, Taekwondo, Jeet Kune Do, Escrima Kali Arnis en Kung Fu.

U merkt na een aantal weken dat u conditie er op vooruit, gaat maar ook uw zelfvertrouwen.

Gezellige en veilige trainingen.
Een goede sfeer, respect en gezellige trainingen staan bij onze karate lessen en club voorop We hebben geen plaats voor ego’s of macho gedrag.

Veiligheid en blessurepreventie vinden wij zeer belangrijk en hebben constant onze aandacht.

Responsive image


Ashihara Karate door Peter Kerkhof
Vechtsporttrainer Peter Kerkhof verzorgt de karate lessen. Sensei Peter Kerkhof is een trainer met vele jaren ervaring in verschillende vechtsport disciplines en is o.a. in het bezit van de zwarte band Ashihara Karate en Jiu Jitsu.

Verder heeft Peter Kerkhof o.a. stages gevolgd / les gehad van: Sem Schilt, Dave Jonkers, Willem Brunekreef, Rob van Esdonk, Remco Pardoel, Jan van Weert, Jo Boeren, Nico en Cees van den Heuvel en vele anderen.

Responsive image


Activiteiten
Ook zal er dit nieuwe seizoen de mogelijkheid worden geboden om aan een aantal leuke en leerzame vechtsportclinics deel te nemen die door 4Defence (Fight School Boxtel) zullen worden georganiseerd.

De training bestaat uit een goed doordachte en realistische manier van zelfverdedigingstechnieken die zich heeft bewezen op straat. Ontdaan van alle niet realistische technieken met een goed onderbouwde theoretische benadering. Technieken die u niet worden opgelegd maar waaruit u zelf een keuze maakt van wat van nature bij u past.

Voor de deelnemers bieden wij regelmatig de mogelijkheid aan om deel te nemen aan examens, maar ook is het mogelijk om gewoon lekker mee te trainen zonder deel te nemen aan de examens.

Fight yourself fit!
De training zal bestaan uit een conditioneel stuk en technieken die eenvoudig zijn aan te leren, vanwege de instinctmatige manier van reageren dat een ieder van ons van nature is aangeboren.

Maar ook… doordat er één techniek gebruikt kan worden tegen meerdere manieren van aanvallen van de agressor. Minder aan te leren technieken geeft tijdwinst, omdat je jezelf zo snel mogelijk goed wilt leren verdedigen.

Het Ashihara Karate is een leuke nuttige manier van trainen voor zowel mannen als vrouwen.

We trainen op woensdagavond in de Grote Sporthal vd Michaelschool, Schijndelseweg 3 te Boxtel. Jeugd 17.45-18.45 Senioren 19.00-20.30 uur.

Maak nu kennis met deze super vette sport!
Maak gebruik van onze kennismakingsaanbieding en train drie weken op proef mee zonder verdere kosten of verplichtingen.

Heeft u vragen?
Stel ze voor of na de training, mail of bel ons gerust?

Responsive image
Tip:
1 Wij hanteren geen inschrijfgeld.
2 Onze contributie is laag
3 De eerste stap naar succes is actie.
Meld je aan via de site en profiteer van de kennismakingsaanbieding en train drie weken gratis mee zonder verplichting.

4Defence (Fight School Boxtel) Full Contact Ashihara Karate en Boksen

Fight yourself fit!

De sportclub voor recreatief sporten.

Trainingslocatie
Sporthal Vada college
Schijndelseweg 3
5283 AB Boxtel
Route
Gratis kennismaken
Social Media


4Defence Nieuwsbrief
Aan- afmelden nieuwsbrief