Responsive image

Verloren en gevonden voorwerpen bekijken en doorgeven.

Op de beginpagina kan je bij het 4Defence Twitter Nieuws kijken naar de lijst van gevonden en verloren voorwerpen.

Via het formulier onderaan deze pagina kan je doorgeven als je iets gevonden of verloren bent. Na ongeveer twee maanden worden de berichten die niet meer actueel zijn van deze pagina verwijderd.

Let op! Als u er voor kiest om uw info via het 4Defence Twitter Nieuws te verspreiden worden ze openbaar zodat ze door iedereen kunnen worden bekeken.
Zodat de kans zo groot mogelijk is dat uw spullen worden teruggevonden / de eigenaar wordt opgespoord.

Algemene informatie over gevonden en verloren voorwerpen bij 4Defence.

Vraag eerst even aan je clubleden en je trainer of iemand iets heeft gevonden of is kwijtgeraakt en geef de verloren / gevonden voorwerpen door via het formulier op deze pagina.

Hoe lang bewaren jullie de gevonden voorwerpen.

De gevonden voorwerpen worden in de regel maximaal 2 maanden bewaard. Hierna worden zij weggegooid.

Wordt u verloren voorwerp gevonden door de gymleraren van de Michaelschool.

Dan bewaren zij de gevonden voorwerpen voor een beperkte tijd in de docentenkamer waar wij geen sleutel van hebben (onze sportclub kan deze voorwerpen dus niet aan en wij weten ook niet of ze gevonden zijn).

Hoe kan ik contact opnemen met de gymleraren van de Michaelschool.

Je kan dan het beste zo spoedig mogelijk zelf contact opnemen met Saltho via het algemene toegangsnummer 0411 - 652222 en / of vermeld op het formulier het verzoek om je bericht te forwarden naar de gymleraren van de Michaelschool.

Verder hangt er een schriftje voor de gevonden voorwerpen achter het kleine luikje in de In dit schriftje kan je de gevonden / verloren voorwerpen noteren. Let op dit schriftje wordt niet altijd gelezen beter is omhet formulier op deze pagina te gebruiken.

Merk je spullen

Wij adviseren je om je naam op je spullen te zetten. Soms gebruikt men een teken bijvoorbeeld een rondje of vierkantje. Helaas kan de vinder dan niet achterhalen van wie die spullen zijn, dus graag even je naam gebruiken. Je kan dan ook aantonen dat de spullen van jouw zijn. Je kan je spullen merken met bijv. met een watervaste viltstift of met plaklabels, kledingstickers, instrijklabels enz.

Wat is het voordeel van het merken van je spullen?

Je kan meteen aantonen dat de verloren spullen van jouw zijn. Iemand die je spullen vindt kan direct contact met je opnemen.

Wat bij niet gemerkte spullen.

Bij niet gemerkte spullen is het later op zijn minst heel erg vervelend voor de club en voor jezelf als er twijfel bestaat of een paar dure bokshandschoenen in onze kast eigendom van jouw zijn / van iemand anders of van de club. Door het merken van je spullen voorkom je deze onaangename situaties.

Waar liggen de gevonden voorwerpen?

De gevonden voorwerpen leggen we over het algemeen in onze kast. (zeker die spullen die niet gemerkt zijn) komen soms bij het trainingsmateriaal van de club te liggen omdat men bij het gezamenlijk opruimen van de zaal denkt dat achtergebleven spullen eigendom van de club zijn.
Weten we niet van wie de spullen zijn (bijv een jasje in het kleedhok dat ook van een kind vd Michaelschool zijn). Dan laten we die liggen op de plek waar het ligt.

Responsive image

Tip!

Niet iedereen leest zijn mail of bekijkt dit formulier even goed of reageert niet of te laat. Vraag het daarom ook later nogmaals na aan je trainer en clubleden of zij nog iets gevonden hebben.

Geef hier de wijzigingen door van uw NAW gegevens
* - verplicht
Vul uw naam en email adres hieronder in zodat we weten wie dit formulier heeft ingevuld.
Vul hier uw naam in.
Vul hier uw email adres in.
U krijgt automatisch een mail bevestiging met daarin de door u ingevulde gegevens.
Geef hieronder uw wijzigingen door.
U hoeft alleen maar de gewijzigde gegevens in te vullen.

Weet u niet zeker of bepaalde gegevens al bij 4Defence bekend zijn, dan graag even deze gegevens invullen voor de zekerheid.
Bij voorbaat dank.
Postcode
Vul hier uw woonplaats in
telefoonnummer thuis
Uw mobiele nummer
Vul hier uw banknummer in, indien dit gewijzigd is.
Vul hier de tenaamstelling van uw bank- of giro rekening in.
Overige wijzigingen / opmerkingen / toelichting
Gebruik het onderstaande tekstvak om:
1 Wijzigingen / nieuwe gegevens door te geven die niet bij de vragen vermeld staan
2 om uw wijzigingen nader toe te lichten bijv de datum dat de wijziging ingaat.

U mag hier ook uw facebook hyves twitter whatsapp msn fax enz doorgeven.

U kunt tot 2000 tekens invoeren. Bovenaan het tekstvak kunt u zien hoeveel tekens u nog kunt invoeren. U kunt meer informatie versturen dan de regels die in het vak passen door gewoon door te typen.
(chars left: 1800)
Ziektes / Medicijngebruik
Gebruik het onderstaande tekstvak om:
1 Ziektes / medicijngebruik waar we rekening mee moeten houden door te geven.
2 Wie wij moeten waarschuwen bij een plotselinge ziekte/ ernstige blessure / ongeval tijdens de training.

(Uiteraard gaan we discreet met Uw gegevens om en U bepaalt vanzelfsprekend zelf of u uw medische gegevens doorgeeft en welke medische gegevens u wilt door geven).

(U kunt tot 2000 tekens invoeren. Bovenaan het tekstvak kunt u zien hoeveel tekens u nog kunt invoeren. U kunt meer informatie versturen dan de regels die in het vak passen door gewoon door te typen.)
(chars left: 1974)
Form Generated by FORMgen

Verzenden

Nadat u op de knop "Verzenden" heeft geklikt krijgt u automatisch een verzend bevestiging te zien dat uw formulier is verzonden
Als u de formulier bevestiging ziet kunt u er van uit gaan dat uw gegevens zijn verzonden.

Bevestigingsmail

Hierna wordt er automatisch een bevestigingsmail naar uw mail adres verzonden. (Mits u een geldig email adres heeft ingevoerd)

Geen bevestigingsmail ontvangen.

Dan heeft je email programma waarschijnlijk onze mail ten onrechte gezien als spam. Kijk dan even in je postvak ongewenste mail. De bezorging van "ongewenste mail" kan soms een 20 minuten duren. Tref je in het postvak ongewenste mail geen bericht aan dan heeft je mailbox de bevestigingsmail automatisch verwijderd.

Wil je er zeker van zijn dat je de bevestigingmail van 4Defence ontvangt.

Voeg dan voordat je het formulier verstuurt het email adres info@4defence.nl toe aan je adresboek.
Onze bevestigingsmail (evenals onze nieuwsbrieven) worden namelijk verzonden via het email adres info@4defence.nl 

Je bent er dan zeker van dat je de bevestigingsmail (en onze nieuwsbrieven als je daarop geabonneerd bent) ontvangt in je mailbox.
Je voorkomt dan dat de emails van 4Defence door over ijverige spamfilters verdwijnen in het postvak ongewenste post of niet bezorgd worden.

Hoe stel ik mijn adresboek in?

Klik hier om te weten te komen hoe je je adresboek moet instellen om er zeker van te zijn dat je e-mails van 4Defence ontvangt.

Een fout gemaakt met het formulier.

Heeft u een fout gemaakt met het formulier of bent u iets vergeten met het verzenden van het formulier verstuur het formulier dan gewoon nog een keer.
Wilt u een ons liever mailen klik dan op de volgende link: info@4defence.nl.